søndag 2. juni 2013

Irritabel grevlingmamma

 
 
 
I natt satte jeg kameraet på videoopptak i håp om å få se enda mer av livet rundt hiet. Det var stor suksess. Jeg tror blant annet jeg kan slå fast at heller ikke grevlingmødre alltid klarer være tålmodig med de søte små som tester grenser og vil lekesloss;  
 

 


 
 
 
Her ser det ut som mamma og pappa grevling har fått litt egentid til høyre, mens ungene leker til venstre; 
 
 
 
Jeg ser at filmene blir veldig små når jeg laster dem opp i bloggen - og i dårlig kvalitet dersom dere velger fullskjermmodus. På min skjerm har de en pefekt mellomstørrelse i god kvalitet. Hvis noen har tips til hvordan jeg kan dele videoer av bedre kvalitet på bloggen blir jeg glad. 

5 kommentarer:

 1. Moro å se grevlingene annet enn i forbifarten - eller overkjørt langs veien.

  Jeg så lenger ned at dere har fuglekasser med hakkespettplate. Har dere fått kjøpt platene løse? Vi har nemlig lett og lett uten å finne...

  SvarSlett
  Svar
  1. Metallplatene er kjøpt på www.naturogfritid.no - søk på metallplate så finner du dem. Veldig nyttig når man bor i et område med mange hakkespetter. Ser at de har forsøkt seg på de kassene som ikke har plate.

   Slett
 2. Åh! Så utrolig herlige de er!
  Så gøy å få se grevlingunger, de var bare superskjønne!
  Jeg har ventet og ventet på å få se noen unger i hiet, men skjønner nå at det nok ikke er noen der. Da ville de vært ute forlengst, må jeg nesten innse. Da håper jeg du legger ut masse grevlingunger fremover, så får jeg kose meg med dem i stedet. :-)

  SvarSlett
 3. Fantastisk disse grevlinginnlegga dine, så spennande å lese! Her på vestlandet lever ikkje grevlingen, så eg syns det er ganske eksotiske dyr. Mannen i huset her har ein drøm om viltkamera også, drømmen blir vel ikkje mindre når eg skal vise han dine filmar seinare.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!