tirsdag 18. mars 2014

Reven er redd for viltkameraetJeg har flyttet viltkameraet tilbake til grevlinghiet i håp om å få se noen unger der snart. Det er enklere å få oversikt over hi-området nå før bladene spretter, og jeg tror faktisk jeg har klart å finne enda en inngang. Da jeg sjekket filmen i går var det imidlertid ikke grevling jeg fikk se. Reven hadde vært innom, og latt seg friste ve-e-eldig av hundematen jeg hadde lagt igjen for å friste eventuelle sultne og diende grevlingmødre ut.

Mens grevlingen ikke enser det røde lyset som kommer når viltkameraet filmer eller tar bilder på natten, bryr bare rådyrene seg når kameraet er flyttet og dukker opp der de ikke forventer det. Reven derimot, syntes dette lyset var veldig skummelt. Til tross for at hundematen helt tydelig fristet, tok frykten over slik at den forsvant etter å bare ha tatt noen få biter. Litt senere på natten kom den tilbake igjen, men også da ble det røde lyset for skummelt.

Ser du reven på alle bildene? Jeg synes den var ekstra søt når den gjemte seg bak det lille grantreet. De av dere som følger Ugleloftet på Facebook fikk se en sniktitt på en film allerede i går kveld. Her er to andre filmsnutter hvor vi tydelig ser hvordan den slites mellom skal og skal ikke;Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!