mandag 11. mars 2013

GrådigDenne vinteren har vi foret småfuglene med veldig mye forskjellig. I tillegg til kjøpte meiseboller, solsikkefrø og jordnøtter, har både hirse, havre, tørket frukt, brød, hasselnøtter, mandler, sesamfrø, hvetekorn og musliblanding stått på menyen. Jeg har også oppdaget at å mate på bakken gir besøk av andre arter enn når man bare har hengende mat tilgjengelig.

Selv om maten er tiltenkt fuglene er det ikke bare dem som synes det er fint med en mat-oase i vinterskogen. Flere ganger har fugletreet mitt blitt ribbet av en ukjent nattlig gjest. At rådyrene er glad i havre er ingen hemmelighet, men jeg trodde i min naivitet at det skulle hjelpe å legge godsakene inn i gjenbrukslykten min. Der tok jeg veldig feil. Det er nok svært lite som stopper et sultent rådyr.
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Ja disse rådyra altså, vakre men gjør mye f***skap og ;) hehe!

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder forresten!
  Ha en god dag :)

  SvarSlett
 3. Utrolig flott det siste bildet ditt!
  mvh Kathrine

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder, og det herlige blikket på det siste. Herlig.

  Hilsen Tove kristin

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder av rådyrene! :-) Du har nok ordna deg en bra kameraplass vil jeg tro. Moro å se alle de flotte bildene dine!

  SvarSlett
 6. Takk dere! Jeg må snart begynne å strø ut blodmel og henge opp CD-plater for å fortelle at serveringen er over for i år. Håper det hjelper.

  Lillian, kameraplassen min er den mest behagelige av dem alle - i sofakroken.

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!