torsdag 14. april 2016

HusgrevlingenEr den ikke fin, husgrevlingen vår? Det føles nesten som om vi kjenner den. I dag gikk ettermiddagsturen innom hiet, og bingo! Hullet er kanskje ikke en ferdig gravd inngang (enda), men det ligger i allefall på grevlingens "traverute" på området. Ikke nok med det - jeg fikk også øye på en svær nygravd inngang jeg er sikker på at det er aktivitet rundt. Nå nærmer vi oss! Jeg har så lyst å få et glimt av to dyr sammen slik at håpet mitt om at små søte grevlingunger dukker opp etterhvert ikke svinner hen.

En hel video fra besøket ligger på Facebooksiden.
6 kommentarer:

 1. Spennende med dyrefilming :-)) Vi kunne nok kanskje "fanget" en mink med viltkamera, men grevling er det ikke på våre kanter. Det hadde nok mest sansynlig vært katten som hadde gått i "fella" ;-D Fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mink er jo også spennende! Nåf kamera står i hagen er det mye katt på minnekortet. Vi har også filmet en katt som snoket inne i hiet!

   Slett
 2. Å de er flotte å ganske så missforståtte, vi ser også grevlingen luske rundt på kveldstid men det som er så synd er at de ofte ligger påkjørt nede på vegen.
  Vi som bor i skogkanten får mange fine besøk, flott film.
  God helg til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å bo i skogen er vest av alt! God helg til deg også :)

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!