tirsdag 27. mai 2014

DIY - Lag en gressmannNå tror jeg vi kan si at sommeren har kommet hos oss, og vi er ute hele helgen og på ettermiddagene. Boken "Barnas hagebok" av Jane Bull har på mystisk vis dukket opp i ungenes bokhylle, kan det være en vi har arvet? Den inneholder i allefall mange prosjekter som frister - og i forrige uke lagde vi gressmenn.
Alt dere trenger er en hudfarget nylonstrømpebukse, gressfrø og jord. I boka står det treflis, men jord fungerer akkurat like bra - og bedre ser jeg for meg. Klipp et stykke av strømpebuksa - jo lenger stykke, jo større hode. Knyt en knute på den og vreng. Legg en god neve gressfrø nederst, fyll på med jord til ønsket størrelse og knyt igjen. Sett hodet på et fat og lag nese i den fasongen dere vil ha. Bruk et gummistrikk, en tråd, et hårstrikk eller det dere har for hånden. Lim på øyne, pynt med briller, ørepynt, piercinger eller det ungene vil, sett mennene i sola, vann dem hver dag og vent på at de spirer.
Her i huset er det to stykker som gleder seg til å leke frisør når disse har fått litt lengde på manken sin!1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!