søndag 15. september 2013

Klar - ferdig - bålsesong!

Klassisk bålmat.


Nå er det endelig lov å brenne bål i skog og mark igjen. Desverre er det spådd mye regn spredt ut over hele dagen her i dag så sesongens første bål må nok vente til en annen dag. Selv om stormkjøkkenet har blitt brukt flittig i sommermånedene er det noe helt eget med bål. Nedenfor har jeg samlet oppskriftene på noe av det vi har tilberedt på bålet det siste året, link til oppskriftene finner du i bildeteksten. Velger du kategorien "turmat" i teksten under innlegget får du opp alle innleggene med mat både til bål og stormkjøkken. Jeg lover også at det kommer flere oppskrifter utover høsten og vinteren.


Februar 2013 - Baconpølser og bakt eple 

November 2012 - Pinnebrød på pølse


Mars 2013 - Marshmallowsburger 


April 2013 - Bakt sjokoladebanan 


April 2013 - Appelsinsjokoladekake 

1 kommentar:

  1. Bål er tingen, og ikke minst tur! Vi har ikke vært flinke i år vi, men så har vi ryddet seks hus på en gammel gård som snart skal selges.
    Så vi får ta det igjen til vinteren og til neste år.
    Bål er så trivelig:) Og mange gode oppskrifter du har.

    :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!