Oppskrift på ostesmørbrød på panne
Du trenger
Tynne brødskiver
Smør
Ketchup
Ost
Smør i boks til pannen
En stekespade
Et lokk
Jeg minner igjen om at apetitten til både unger og voksne dobles når man er ute i skogen. Selv ser vi ut til å glemme dette igjen og igjen.
Smør skivene før du drar hjemmefra. Tynne skiver gjør at osten smelter lettere og de blir også best og spøest i panna. |
Smelt godt med smør og fordel det jevnt utover. |
Legg skivene i panna. |
Legg på lokk for å bevare varmen inne i panna slik at osten smelter. |
Pass på at de ikke svir seg. Skivene må vendes med jevne mellomrom. Ha gjerne mer smør i panne underveis også. |
Maten er servert! Varme, sprø smørbrød. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!