Skal det være så skal det være. Denne varianten av kakao - eller varm sjokolade om du vil - er som et lite måltid i seg selv og gir masse energi.
Varm sjokolade - Luksusvarianten
Du trenger
70% sjokolade (100 gram)
Melk (7 dl)
Kanel
Minimashmallows
En visp
Kopper
Legg sjokoladen i bunnen av kjelen og vent til den begynner å smelte. |
Ha i litt av melken og rør rundt. |
Når sjokoladen har smeltet i melken har du på litt og litt mer melk etterhvert som det blir varmt. På den måten forhindrer du at det brenner seg og/eller koker over. |
Tilsett kanel etter smak. |
Dryss på minimashmallows. |
Vent til mashmallowsen har smeltet litt i kakaoen og den har fått passe temperatur. |
Nyt! |
Så koselig med kakao på tur=) Og ekstra hyggelig å lage den ute. Vi pleier å ha den ferdig på termos, men dette så jo MYE koseligere ut. Oppskrift på suppe skal bli=) Nyt helga=) Vibeke
SvarSlettMmm! Dette så både veldig godt og koselig ut! :) I morgen skal vi ut på tur!
SvarSlettGod lørdagskveld! :)