lørdag 28. september 2013

Turmat: Sjokoladeluksus





Skal det være så skal det være. Denne varianten av kakao - eller varm sjokolade om du vil - er som et lite måltid i seg selv og gir masse energi.

Varm sjokolade - Luksusvarianten

Du trenger

70% sjokolade (100 gram)
Melk (7 dl)
Kanel
Minimashmallows

En visp
Kopper

Legg sjokoladen i bunnen av kjelen og vent til den begynner å smelte. 

Ha i litt av melken og rør rundt. 

Når sjokoladen har smeltet i melken har du på litt og litt mer melk etterhvert som det blir varmt.
På den måten forhindrer du at det brenner seg og/eller koker over. 

Tilsett kanel etter smak. 

Dryss på minimashmallows. 

Vent til mashmallowsen har smeltet litt i kakaoen og den har fått passe temperatur.

Nyt! 

2 kommentarer:

  1. Så koselig med kakao på tur=) Og ekstra hyggelig å lage den ute. Vi pleier å ha den ferdig på termos, men dette så jo MYE koseligere ut. Oppskrift på suppe skal bli=) Nyt helga=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Mmm! Dette så både veldig godt og koselig ut! :) I morgen skal vi ut på tur!

    God lørdagskveld! :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!