onsdag 4. mars 2015

Nytt i butikken: Maskemarkører og omgangsteller

En omgangsteller og 6 maskemarkører i klassiske farger
Jeg har lagt ut et nytt sett med omgangsteller og maskemarkører i butikken min på Epla i dag. En fin gave til deg selv eller noen du kjenner som strikker.

Med omgangstelleren på pinnene glemmer du aldri hvor mange omganger det igjen til du skal øke eller felle, du vet hvor langt du har kommet i mønsteret og du kan legge fra deg strikketøyet når det skal være uten å glemme hvor du var.

Enkel i bruk; hver ring har sin perle som er merket med et tall. På første omgang trær du pinnen inn på i ring nummer en, når du kommer til andre omgang flytter du omgangstelleren opp et hakk slik at pinnen står i ring nummer to. Fortsett til ønsket antall omganger. Figuren nederst markerer slutten på lenken. Trenger du teller til fler enn ti omganger begynner du på nytt fra toppen av. Omgangstelleren er min egen ide og design og jeg har skrevet en eget innlegg om hvordan du bruker den her.

Med maskemarkører på pinnene vet den strikkeglade alltid hvor han eller hun er i mønsteret, hvor det skal økes eller felles, og hvor begynnelsen og slutten på runden er. De forsvinner ikke på mystisk vis underveis, og de er fine å se på.

Som det meste andre inne på butikken er markørene inspirert av skogen rett utenfor huset vårt. 

Maskemarkører.

Omgangstellere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!