søndag 5. juni 2016

Telttur i Østmarka


Vi har tilbragt et døgn i Østmarka denne helgen. Med telt og stormkjøkken og mange fine småturer har helgen vært bokstavelig talt strålende. Å unngå svette brødskiver på tur er ikke alltid så lett, men med litt hjelp fra Toro og ferdiglaget pannekakerøre på flaske ordner det seg. Halvstekte nanbrød stekt i smør på stormkjøkkenpanne ble en skikkelig suksess. Det smakte nesten som på indisk restaurant! Neste gang må vi ta med to pakker. Alle innleggene våre med mat på tur finnes under kategorien "turmat"Hengekøya ble med på tur for første gang - og fra nå av har den fast plass i tursekken.Vi tok med fiskestang, mest fordi ungene insisterte, men jommen fikk ikke storebror en liten på kroken! Bildet er tatt rett før den fikk svømme tilbake til familien sin. 


Et utvalg av det rare og spennende vi har sett denne helgen; rumpetroll, en kjøttetende plante, bevergnag, en død spissmus og en halvspist stålorm.  

Takket være et tips jeg leste i en eller annen nettavis før vi dro slapp vi unna myggen også til tross for bålforbud. Noen kongler i en blikkboks og litt rødsprit fra stormkjøkkenet for å få fyr - og vips var det akkurat nok røyk til å holde blodsugerne på avstand. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!