lørdag 31. januar 2015

ReisefeberVi har begynt planleggingen av neste reise - og i februar drar vi til Berlin. Det er en by jeg har hørt mye om, vet lite om og egentlig aldri har hatt lyst å besøke - før nå.

I planleggingen bruker vi mest internett, men jeg liker å ha en bok som et utgangspunkt, ikke minst i det vi har landet. Boken "Langhelg i Berlin" fra Juritzen forlag er jeg forøvrig ikke helt overbevist om enda. Kartet som følger med ser bra ut men resten virker litt uoversiktlig. Det er mange fine bilder i den, men det er ganske ubrukelig uten tekst som sier hvor bildet er tatt. Tidligere har vi brukt "Topp 10" serien fra Gyldendal, men der har vi flere ganger opplevd at kartene og opplysningene ikke stemmer eller er upresise. Hvordan denne boka fungerer når det virkelig gjelder gjenstår å se.

Vi gleder oss, og tar gjerne i mot tips til små og store severdigheter og opplevelser.

1 kommentar:

  1. Ei langhelg i Berlin blir topp=) Det er en veldig koselig ny som er verdt et besøk. Vi besøkte flere koselige parker da vi var der, blant annet dyreparken. Og så har de et lite legoland som våre gutter satte pris på=) Det er bare å glede seg=) Vibeke

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!