søndag 10. februar 2013

X-faktor blomsterutgaven 2013 - Hvit!Det er ikke den mest prangende blomsten, ei heller den som blomstrer størst eller lengst. Det er imidlertid absolutt den mest etterlengtede blomsten. Min hvite favoritt er den jeg er ute og ser på flere ganger hver eneste dag når snøen forsvinner. Fra den første lille grønne tuppen bryter jordoverflaten, til det står tett i tett med grønne spir som etterhvert får hvite knopper. Og så - plutselig! Alle i blomst!

Krokusen er den ultimate vårblomsten, strategisk plassert under syrinbusken som er et av de første stedene i hagen hvor det blir snøfritt. Det er forhåpentligvis ikke mange ukene igjen før jeg igjen kan begynne å vente. Glede meg gjør jeg allerede!


 

6 kommentarer:

 1. Forstår at du må ut å beundre denne titt og ofte - helskjønn :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige krokus!
  Jeg har blå krokus i hagen, og kjenner meg igjen her - jeg er ute titt og ofte og nyter synet av dem! Tar masse bilder, og er så glad i disse tidlige blomstene.

  SvarSlett
 3. Crocusene er vårblomst numme en hos meg, og den hvite Jeannea d'Arc er favoritten.
  Skjønner godt du er glad i denne, den er helskjønn.
  Lykke til i X faktor:-)

  SvarSlett
 4. Veldig koselig blomst krokusen! Jeg gjorde som deg i høst og plantet krokus under syrinen, jeg håper det titter opp noen rosa etterhvert. Så følger et hav av påskelilijer når krokusen er ferdig - iallefall i min fantasi :) Lykke til

  SvarSlett
 5. Krokus er fantastiske så her gjorde du et godt valg synes jeg! Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 6. Krokus er bare så smukke i vårhaven! Lykke til! :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!