lørdag 30. mai 2015

Ett skritt nærmere ekornungerPetter Sprett har fortsatt å komme  på besøk jevnlig. I begynnelsen ble han bare bare tammere og tammere. Han lot seg ikke stoppe av at vi satt ute og pratet eller hørte på musikk. Til og med når ungene var ute og lekte spratt han bare opp i et tre like ved og fortsatte å spise. Dette er veldig ulikt andre ekorn vi har hatt på besøk. De har heller ikke kommet innom over en så lang periode som Petter har.

De siste ukene har han imidlertid kommet sjeldnere og virket mer sky. I dag tror vi at vi fikk forklaringen - han hadde med seg enda et ekorn til foringsplassen. De satt under hver sin foringsautomat og lot seg verken skremme at skjære eller småfugler. De store skogsduene ble litt for nærgående innimellom, men ekornparet var raskt tilbake etter å ha blitt skremt vekk. Aldri før har vi hatt to ekorn på en gang i hagen så det var stas.

Kanskje er det Petrine som Petter har tattt med seg- og kanskje bor de et sted ikke langt unna? Kanskje de til og med har unger i reiret allerede, og kanskje tar de ungene med seg hit snart? Vi håper på det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!