lørdag 24. november 2012

Julegavetips fra UgleloftetI dag er det akkurat en måned til julaften, og julemenneske som jeg er har jeg begynt å glede meg for lenge siden. Noen av julegavene er allerede pakket inn, og i helgen skal vi bake pepperkaker.

For deg som enda ikke vet hva alle skal få til jul, har jeg laget en liten forslagsliste med produkter fra Ugleloftet. Finner du ikke noe i min butikk kan jeg nesten garantere at du finner noe i en av de andre butikkene på Epla. Sett deg godt til rette i sofakroken og gjør unna alle gavene på en kveld!


 

Ble du inspirert og vil lage en julegavetipsliste fra din Eplabutikk? Link gjerne til den i kommentarfeltet!

3 kommentarer:

 1. Hei og god lørdagsformiddag!
  Tusen takk for hilsen! Det blir stas å delta på julemarked hos Blafre, og i dag er det jo bare en uke til. Så flink du er som alt har pakket inn julegaver, er nok ikke helt der enda jeg.
  mange fine gaveforslag også, liker så godt den barnehageluen jeg; kjempesøt!
  Glad lørdag til deg, så sees vi om en uke!
  Stor hilsen fra Kaspara / Inger Lill

  SvarSlett
 2. Jeg kan i hvert fall gå god for at pulsvarmerne er helt supre! Jeg gleder meg til å gi bort de jeg kjøpte til en god kollega som er veldig glad i ugler. Må man stå ute og vente mye på skyss er det godt å ha noe som varmer på hendene! Leketeppe må også være super gave til småbarnsforeldre med barn som eier mye lego f.eks! Og så er det jo utrolig praktisk å kunne handle gaver på nett!

  Ha en strålende lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Tøffe ting du har:) Liker spesielt oppbevaringsmappen! Kjekt!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!