søndag 18. november 2012

Uredd

Løvmeis
 
De fleste fuglebildene i bloggen er tatt gjennom - mer og helst mindre - nyvaskede vinduer. Det gjør at de ofte ikke blir så skarpe som jeg hadde ønsket. Forrige uke tok jeg med meg kameraet ut, og stilte meg opp rett ved siden av foringsautomatene. Det ble stille i buskene i noen sekunder, før aktiviteten til og fra matfatet tok seg opp igjen.

Dette blogginnlegget er dedikert til de av gjestene mine som er så uredde at de ikke lar seg skremme av å ha et kamera 30 cm unna når de skal spise. De har begynt å bli vant til meg nå, og erfaringsmessig er det enda flere som lærer seg at jeg ikke er farlig utover vinteren og våren.

Svartmeis
Blåmeis

3 kommentarer:

 1. Wow, så fine bilder! Kanskje eg må prøve å rigge meg til ved foringsstasjonen eg også, har liksom tenkt at du må ha spesielle linser for å kunne fotogafere fuglane men det hjelper jo sjølvsagt å komme tett på.!

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte bilder!
  Jeg har gamle vinduer fra 58, som er "doble", og ikke glatte, så uansett hvor rene de skulle være så er det vanskelig å få bilder gjennom de gitt. Har nye vinduer på skyvedøren på stua, så der går det an, men ikke ellers. Jeg fotograferer derfor av og til innenfra, men åpne vinduer. Vinduet står litt på gløtt og dyttes pent opp når jeg ser noe spennende ute. Ikke optimalt, men bedre enn å stå ute og fryse og vente på fuglene (selv om jeg jo gjør det siste også, helst i varmedress...)

  SvarSlett
 3. Det hjelper å ha hette/lue på hodet også - da ser en visstnok ikke så menneskelig ut. ;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!