søndag 5. januar 2014

Bok - Topp 10 Island
Så lenge jeg kan huske har jeg hatt lyst til å reise til Island - dette landet midt ute i havet med geysirer, fosser, vulkaner og fantastisk natur. I 2014 skal vi dit og nå har vi begynt planleggingen.  Det er lenge siden jeg gledet meg så mye til en tur!


Dersom du har noen Islandstips som kan passe en friluftsglad familie på fire setter jeg pris på om du legger igjen en kommentar!

4 kommentarer:

 1. Jeg har bare en ting å si; GLED DERE=) Island er magisk. Vi hadde ei langhelg dere i høst, og vi kosa oss skikkelig=) Enda bedre enn forventet. Vibeke=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Husker bildene fra deres tur - og ble nok litt inspirert til å speede opp planene våre.

   Slett
 2. Ja, det er bare til å glede seg (og ha med gode klær og badeklær). Vi var to voksne og to barn der en uke sommeren 2011. Vi hadde leiebil og det funka bra, en kan kjøre stort sett over alt og får sett det meste. Har en større budsjett er det mange som tilbyr flotte turer også. Det en bør få med seg er ”Den Gylne Sirkel”, da får en sett mye natur. Vi var stort sett på vestsiden av Island. Badeanlegg var veldig populært, med varmt vann er det luksus for oss nordmenn som er vandt til at det er kaldt vann :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for nyttige tips - vi tenker å leie bil og kjøre rundt selv. Muligens en eller to guidede turer - foreksempel hvalsafari. Bading står også på programmet. Mye!

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!