onsdag 15. januar 2014

VårforberedelserIkke før har vinteren kommet for alvor før jeg begynner å drømme om og planlegge våren. Mitt lokale hagesenter har satt frem frøene allerede, og det er nå utvalget er størst og man kan finne sære godbiter og nyheter som bare må prøves. Hvit paprika, gulerotmix og djungelagurk ble dagens impulskjøp. I tillegg kjøpte jeg tomat av merket Balkonzauber som egner seg godt i potter og som jeg har god erfaring med fra tidligere da jeg verandahaget. Vanlig frilandspaprika, reddik og rosenkål ble også med i kurven. Sistnevnte har jeg aldri forsøkt meg på før, men både store og små hos oss er veldig glad i rosenkål så det hadde vært morsomt å kunne servere noen fra egen hage.

Paprikafrøene skal snart få komme i jorda. Djungelagurk og tomater kan vente en måned eller to til.
2 kommentarer:

  1. Frø er gøy, og av en eller annen merkelig grunn blir jeg alltid litt bakpå og sår for sent. Det skal jeg gjøre noe med i år=)… det sier jeg hvert eneste år=) Skal følge med når du setter i gang. Fin kveld til deg=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Jeg har vært ganske bakpå selv de siste årene. I fjor er første året på lenge jeg fikk avling å snakke om på egne tomatplanter. Paprika har jeg ikke hatt de siste årene fordi de så lett får lus.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!