torsdag 23. januar 2014

Kveldsbesøk i hagenI går kveld satt jeg i godstolen og så ut på terrassen med islykter og nysnø. Plutselig ser jeg en bevegelse i sidesynet og når jeg snur meg forsiktig er det tre rådyr bare få meter unna meg. Heldigvis var viltkameraet på vakt, slik at jeg bare kunne lene meg tilbake, sitte musestille og nyte synet av kveldsgjestene. 
En kjapp sniktitt på minnekortet i kamera viser at de tre stakk innom igjen i ettiden i natt også. Jeg tror ikke det er solsikkefrø som frister - heller gresset under matestasjonen som jeg har måket meg ned til.

For de av dere som følger Ugleloftet på Facebook og lurer på hvorfor dere ikke får nye innlegg opp i newsfeeden deres så gjør de nye innstillingene til Facebook det slik at dersom man ikke jevnlig liker eller kommenterer på innlegg fra en side man liker så kommer den ikke opp på veggen. Dette er fordi Facebook vil at jeg og andre med slike sider skal betale for at dere skal se hva jeg legger ut. Greit å vite hvis man vil ha beskjed i det jeg poster nye innlegg eller det skjer andre ting på bloggen. Liker du en status eller legger du inn en kommentar på et bilde i ny og ne så kommer også andre bilder fra Ugleloftet opp på veggen din.

2 kommentarer:

 1. Rådyr er vakre dyr, ingen tvil om det. Men i hagen min er de ikke velkommen.
  Jeg prøver tvert i mot å holde dem borte ved å gjerde inn hagen. Alt som er av knopper blir ellerst beitet ned.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! På vinteren gjør de ingen skade hos meg - og på våren holder jeg dem unna ved å strø blodmel mot skogsgrensen.

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!