tirsdag 16. april 2013

Møte mellom mus og dompap

Dompapen har solsikkefrø på menyen.
Vanligvis lar ikke mus og fugler seg merke ved hverandre. De spiser side om side på foringsplassen - selv om både gnager og fugl kan skremme den andre når den kommer brått på. Av og til fanger jeg små spesielle øyeblikk når jeg ser på dem gjennom kameralinsen. Som under, da mus og dompap ble oppmerksomme på hverandre - og faktisk virket gjensidig nysgjerrig.

Så titter det en liten mus frem. Ser du den?

Hvem er du?


Først når dompapen snur seg vekk igjen tør musen å spise videre.
 

Tidligere har jeg skrevet et blogginnlegg om da musen og kjøttmeisen møtte hverandre. Det finner du her.http://ugleloftet.blogspot.no/2012/10/hei-du-der.html

2 kommentarer:

  1. Så morsomt! Gøy at du tar bilder av musene i stedet for å sette ut gift til dem. Det tror jeg at jeg også vil starte med, nå som vi har fått et musetett hus. :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. De er jo søte da - og vi koster og vasker så ofte ute at jeg ikke er redd for smitte. Gift liker jeg ikke å bruke i hagen, og i allefall ikke på såpass store dyr som mus. (Bladlus,til dels maur og noen ganger snegler er unntakene mine) Dessuten har jeg satt grensen ved tre mus. Blir de flere enn det har vi feller som fanger dem levende også får de flytte langt ned i skogen.

      Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar!